Нова ColorUP програма за избор на бои!


colorup!


За што е оваа програма и што можете да направите во неа?

Сакате да направите промена на бои во вашиот простор, но не знаете дали ќе ја направите вистинската комбинација на бои? Дали долго време сакавте да ја заживеете дневната соба, визуелно да ја проширите малата кујна, да ја направите посветла? ColorUP! - ова е програма која ќе ви помогне да ги "пробате" најсмелите комбинации на бои во внатрешноста со реални примери


• Оваа веб-услуга ви помага да видите кој било ентериер во илјадници бои на палетата Тиккурила. Изберете подготвени ентериери во програмата или испратите фотографии од вашата соба ... и почнете да работите на тоа!
• Споделете ги омилените бои или ентериерите што ги создадовте со пријателите, разговарајте за светли идеи - инспирирајте се за промени!

И патем, онлајн внатрешниот планер ColorUP! е бесплатен :)


https://colorup.tikkurila.com/en/