Feel the colorКОЛЕКЦИЈА FEEL THE COLOUR

Добредојдовте во новиот, поинтересен начин за избор на бои за вашиот дом.

Нашата колекција Feel the Colour содржи 263 нијанси на бои за ентериер кои ќе ве инспирираат, воодушеват, опуштат, стимулираат и на крај ќе направат да се чувствувате добро во просторот во кој живеете. Може да најдете совети за бојадисување или идеи за избор на боја во упатствата за бојадисување и на веб страницата. Затоа читајте. Бидејќи колку побргу дознаете повеќе за тоа како нашата колекција на бои влијае на тоа како се чувствувате, толку побргу ќе се опуштите и ќе уживате во резултатите.

БОЈА ЗА ЅИДОВИ

Feelings Interior Paint, Joker

Боите се поблизу до оригиналот колку што е можно повеќе технички. Примероците на бои од тон картата се направени употребувајќи TIKKURILA бои и обојувачи. Гарантираме прецизност на боите само за Tikkurila боите. Условите на осветлувањето, мазнотијата на површината на бојата и нејзиниот сјај влијаат на перцепцијата на боите. Направете избор на боите под слични услови на осветлување каде што ќе се користат боите.

* За да се обезбеди точната нијанса, боите означени со ѕвездичка се затемнети во канти од 3 литри или поголеми канти.