Тренд боја за 2016 година - M442 Фјорд

ColorNow_2


За 2016 година Tikkurila ја издвои модерната и прилагодлива зелена боја M442 Фјорд. Длабоката ладност претставува права природа бидејќи е реткост да се види така успешна комбинација на луксуз и природноост во едно.


Луксуз и природа

Сјајот на Фјордот во луксузно смарагдно зелено. Креирајте сенка на мистерија и луксуз користејќи контраст со метал и стакло.

Прироодни билки

Користете ја бојата фјорд во декорациите, комбинирајќи ја со бојата на мебелот од дрво. Природната атмосфера збогатете ја со додавање на природни билки низ просторот.