Идеи и совети

Бојата е еден од најраспространетите производи  на пазарот кој се користи за декорација. Можноста на боите е огромна: различни бои, степен на сјај, текстура и специјални ефекти. 

Кога некој дизајн или идеја, кој се спроведува со помош на бои и лакови, престанува да ви се допаѓа или не се уклопува во целокупниот изглед на ентериерот, во најголем дел од случаите, ситуацијата лесно може да се корегира. 

Пребојте ја старата  површина со нова боја, или изберете друг начин за декорирање на површината.

Побарајте повеќе идеи и предлози во доле наведените написи.