Божиќна магија!

Направете божиќна атмосфера со помош на светликавите бои со бисерен ефект -Taika.  Достапни се во пакување од 1 литар. Можете да одберете нијанса во златна и сребрена боја.Бојадисување со помош на шаблон:
  1. Ставите слика на филмски проектор и нацртајте ги конурите со водоперив маркер.
  2. Исечете го образецот со помош на скалпер
  3. Исечениот образец поставете го на површината која треба да се обои
  4. Нанесете го цртежот користејќи пена, а потоа притиснете го. Се препорачува мала количина на боја.

Образецот измијте го со вода..

Taika бојата има добра адхезија на дрвени површини и убаво трепери. Површините можете да ги боите со четка .
Taika глазура со бисерен ефект
 
Taika - боја со бисерен ефект
 
Taika полутранспарентна глазура со бисерен ефект