Создадете магија сами!

Интересното шаблонско бојадисување дава совршени резултати како на мат, така и на сјајна површина. За да добиете совршен резултат, на површината нанесете Taika- боја со бисерен ефект.Инструкции за корисници

1. Обоите ја површината користејќи боја за ентериер (на пример Harmony)

2. На сувата површина со ваљак нанесете Taika - боја со бисерен ефект 

3. Прицврстете го шаблонот користејќи самолеплива трака или спреј на исушената површина.

4. На шаблонот нанесете боја за ентериер Harmony.
Harmony - Акрилна латекс боја
 
Taika - боја со бисерен ефект
 
Ваљак
 
Сунѓер
 
Самолеплива трака
 
Шаблон