Животот е игра полна со боја!

Кога Вашите деца ќе наполнат одреден број на години, време е да ја преуредите детската соба. Децата кои започнуваат со училиште чувствуваат дека можеби сега е право време ѕидовите да се прекријат со детски шари.

Оние кои се тинејџерска возраст имаат други визии во поглед на тоа како треба нивната соба да изгледа.

Без разлика колку години има детето, на секое му е битно да има соба во која ќе се осеќа како во свој простор.

Можете да ја реновирате цела соба од подот до плафонот или можете да обоите само еден ѕид користејќи ја омилената боја на Вашето дете или да дадете нов, поведар изглед на едно парче мебел. Тое е едноставно и забавно!

Животот е игра полна со бои, ајде да уживаме во сите негови нијанси. Децата сакаат дури и мали промени и трансформации на нивната соба односно на нивното царство. Соба во која што секој ден е нова авантура и во која се е возможно. Патување на месечината и назад, ако е вистинскиот ден за тоа.

P.S. Запомнете дека боите на база на вода немаат мирис и се безбедни за употреба. И секоја капка може многу лесно да се избрише со вода.

Забавувајте се додека креирате разнобоен декор!


8 детски светови24 Бои кои ги избраа децата