ШТО Е СЕГА НА РЕД? ЏУНГЛА!

Оваа дива зелена џунгла е направена за големи авантури. Можете да слушнете папагали како пеат и лавови како рикаат - само погледнете ги сите тие сјајни очи.

КАКО ДА НАПРАВИТЕ ДИВА ЏУНГЛА:

КАКО ДА ЈА ОБОИТЕ ЏУНГЛАТА:

1. Прво бојадисајте го ѕидот користејќи ја бојата J442 Menthol

2. Употребете трака за обележување за да ги означите областите со различни големини и облици на ѕидот.

3. Бојадисајте ги означените области два пати користејќи различни нијанси на зелена боја, дозволувајќи бојата помеѓу двата слоја да се исуши. Отстранете ја траката откако ќе завршите со бојадисување

КАКО ДА ГИ ОБОИТЕ ОЧИТЕ:

4. Нацртајте очи на транспарентна пластика (на пр. Пластична папка) и исечете ги.

5. Користете трака за обележување за да нацртате очи онаму каде што сакате. Бојадисајте ги очите на неколку места користејќи Taika Gold боја. Оставете да се исушат. Не користете премногу боја за случајно да не протече на другата страна на пластиката. Отстранете ја пластиката и дозволете бојата добро да се исуши.