Имитација на структура на дрво во дневен боравок

Со симулирање на структура на дрво на голема површина, пропратено со ретро мебел и природни материјали, создадовме ефект на мирна атмосфера о чувство на поврзаност со природата.

Со помош на материјал за глазура и специјална опрема, можете да креирате површина која изгледа како дрво. Кога бојата се користи во непосредна близина на природните тонови на дрво, тоа дополнително го зголеми ефектот.  
Инструкции за корисници

1. На ѕидовите нанесете боја за ентериер Harmony и оставете да се исуши.

2. На ѕидот означете квадрат а потоа околу сите страни на неговите рабови залепете самолеплива трака.   

3. Со ваљак, нанесете втор слој декоративна боја Harmony во мали колони користејќи ваљак. u maloj koliini koristeći valjak.

4. Декорирајте ги означените квадрати, после нанесениот слој боја со потези со широка четка во еден правец, имитирајте структура на дрво.

5. Отстранете ја заштитната трака и оставете да се исуши.Шмиргла
 
Четка широка
 
Ваљак
 
Четка S1
 
Шаблонски ваљак од микрофибер
 
Самолеплива трака