Капка луксуз

Површината која е дополнително обработена со Pearl Glaze глазурата има изглед кој потсетува на гипсена структура.
Инструкции за корисници

1. На ѕидот нанесете боја за ентериер Harmony и оставете да се исуши.  

2. Нанесете Tunto Hieno во дебел слој користејќи ваљак. Производот истовремено нанесувајте го на површина од 1m².

3. Површината декорирајте ја користејќи пластична шпахтла со рамни рабови, со внимателни дијагонални потези, оставајќи јасна структура на површината.  

4. Кога ќе се исуши површината нанесете слој од Taika Pearl глазура.


Harmony - Акрилна латекс боја
 
Tunto Hieno - Фина завршна структура
 
Taika - боја со бисерен ефект
 
Ваљак