Креативност во ентериерот

Структурната декорација во ентериерот можете да ја добиете многу лесно и едноставно со помош на самолепливи заштитни ленти. Можете да ги остварите и реализирате сите ваши идеи. Направете ефект на тродимензионалност, поврзете неповрзано, и создадете простор по ваша желба. 
Инструкции за корисници

1. На ѕидната површина нанесете ја Harmony бојата за ентериер
2. Дефинирајте ја посакуваната слика на ѕидот и нацртајте контури
3. Самолепливата трака залепете ја оклу рабовите на сликата
4. Нанесете Tunto Karhea - Груба завршна структура на површината користејќи широка шпакла и мала конвенционална шелична шпакла.
5. После 15 минути избришете ја површината со лесни, кружни движења.
6. Веднаш после завршување на работата, отстранете ја заштитанта трака.
Потрошувачка Tunto Hieno - 0,5 - 0,7 m2 / lHarmony - Акрилна латекс боја
 
Самолеплива трака
 
Широка челична шпахтла
 
Пластична шпахтла