Инструкции а корисници

1. На ѕидот нанесете Luja прајмер и оставте да се исуши.

2. Со валјак нанесете Taika Pearl Paint боја, со широка четка направете украсни движења. Третирајте површина од околу 1m2 и оставете да се исуши преку ноќ. 

3. Пронајдете ги местата каде сакате да ги поставите шарите и прицврстете го шаблонот со помош на заштитна трака.

4. На шаблонот нанесете Tunto Hieno со помош на метална шпахтла почнувајќи од рабовите на шаблонот па се до центарот. Потоа отстранете го шаблонот. 

5. Пред одново да го искористите шаблонот, исчистете го со влажна крпа.Taika - боја со бисерен ефект
 
Ваљак
 
Самолеплива трака
 
Челична мистрија S 30
 
Четка S3