Враќање на едноставноста

Удобна топлина на печена глина. Внатрешност во модерен стил со традиционални елементи овозможуваат одмор за очи и простор за размислување.
Инструкции за корисници

  1. Обоите го ѕидот со боја за внатрешна употреба (на пример: Harmony)
  2. Залепете заштитна трака
  3. Нанесете Tunto Karhea со метална шпакла со дебелина во големината на зрната на заштитниот слој.
  4. Третирајте ја поврпината веднаш ( во рок од 15 минути) со лесни кружни потези со пластична или метлна шпахтла
  5. По заврпување на работата отстранете ја заштитната трака


Потрошувачка: Tunto Karhea  0,5-0,7m2/l


Harmony - Акрилна латекс боја
 
Tunto Karhea -Груба завршна структура
 
Самолеплива трака
 
Широка челична шпахтла
 
Пластична шпахтла