Чувството на просторот

Отворен простор во урбанистички стил со работни детали на ѕидот кои го комплетираат амбиентот, создаваат хармонична целина.  
 

Инструкции за корисници

1. Нанесете Tunto Hieno во нијанса H497 (Lava) со помош на валјак со долги влакна или метална шпакла. Третирајте површина од околу 1m² во еден слој.

2. Користејќи широк метален или пластичен алат направете шара со крис крос потези и оставете да се исуши.

3. Нанесете  Tunto Hieno нијанса J487 (Dolomit) со ваљак врз претхониот слој.

4. Работете на мали површини со метална шпахтла и цврсто држете ја шпахтлата на површината овозможувајќи темниот слој да стане видлив.