Tunto Karhea- груба завршна структура која дава цврстина и длабочина во вашата кујна. Решение кое ќе одолее на времето и ќе служи со децении.
Tunto Karhea  -груба завршна структура, нијанса M367 Aquamarine

Инструкции за корисници

1. Обоете го ѕидот со внатрешна боја (на пример Harmony)

2. Нанесете Tunto Karhea со метална шпакла со дебелина иста како големината на зрната на заштитен слој.

3. Третирајте ја површината веднаш (најдоцна во рок од околу 15 минути) со лесни кружни движења со метална шпакла.

Потрошувачка:Tunto Karhea 0.5-0.7 1m²/l


Harmony - Акрилна латекс боја
 
Tunto Karhea -Груба завршна структура
 
Широка челична шпахтла
 
Пластична шпахтла