Безгрижност

Декорација со четка, со кружни потези
Инструкции за корисници

1. Нанесете ја бојата Harmony на ѕидот.

2. Нанесете Tunto Hieno со помош на валјак со долги влакна или метлна глетарица и третирајте ја површината околу 1m² во еден слој. 

3. Земете голема четка и со лесни вкрстени движења направете шара.

4. Оставте ја површината да се  исуши.

5. Нанесете Feelings Effect paint со четка или валјак, а потоа со мокар сунѓер и кружни движења отстранете го вишокот на боја.

Потрошувачка на  Tunto Hieno 2-2,51m²m2/lFeelings Effect Finish
 
Ваљак
 
Четка широка
 
Сунѓер