Совршена елеганција


Светлите нијанси создаваат нежен и едвај забележлив ефект. Контрастот доаѓа до израз во зависност од перидот на денот.

Користење на бојата Joker во бела база и Tunto Hieno - фина завршна структура, во  бела база


Инструкции за корисници

1. На ѕидната површина нанесете ја Joker бојата за ентериер

2. На исушената површина, вкрстено нанесете заштитна леплива трака со различна ширина како би се добил декоративен ефект.

3. Нанесете Tunto Hieno рамномерно по целата површина користејќи валјак.

4. После нанесувањето на завршниот слој, отстранете ги траките од површината

5. Потрошувачката на Tunto Hieno е 4-5 l/m2

Joker - Акрилна антиалергиска латекс боја
 
Tunto Hieno - Фина завршна структура
 
Ваљак
 
Самолеплива трака