Видео инструкции за декоративни техники

На оваа страна можете да го видите точниот процес и методот на бојадисување и украсување на различни површини и подлоги во ентериерот. Посебно внимание е посветено на декоративното бојадисување. 

Видео снимките ќе им помогнат како на професионалците така и на љубителите на "направи сам" во работата со Tikkurila материјалите.