Продажни места


Tikkurila Color Studio

Бул. 3-та Македонска Бригада бр. 41, локал 5
Аеродром 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)77 404 404 


Tikkurila Color Studio

Нова населба Млаки
1230 Гостивар
Телефон: +389 (0) 70 378 549


ЈОДИ ДООЕЛ
Адреса: бул. В. С. Бато 51 лок.12
1000 Скопје


продавница 1 02/2430100; 075/389767;

продавница 2 02/2454826; 075/389768;

продавница 3 02/5200301; 076/360553
www.jodi.mk | jodi@jodi.mk


Мр. Бриколаж

Ул. Перо Наков бр.106
Гази Баба 1000 Скопје

Телефон: +389 (0) 321 7980

www.mr-bricolage.mk


Реплек Хубо Маркет

Ул. Скупи б.б., Скопје
Телефон: +389 (0) 2 3081 343


Ангро Комерц

Бул. Владимир Комаров 15/33
Кисела Вода и Аеродром 1000 Скопје
Телефон: +389 (0) 2 2460 511


БС Дака

Бул. Теодосиј Гологанов 216
Бул. Франклин Рузвелт 25
Карпош 1000 Скопје
Телефон: +389 (0) 75 238 789

www.daka.com.mkТамара Дерм

Бул. Моша Пијаде бр. 61
1300 Куманово
Телефон: +389 (0)31 416 555


Пододекор Доо

Ул. Алексо Демниевски-Бауман бр. 53
1400 Велес
Телефон: +389 (0)43 616 101


Екстра Гипс

Ул. 8-ми Септември б.б.
1250 Дебар
Телефон: +389 (0) 78 282 202


Зибинг 

с. Порој, Тетово
Телефон: +389 (0) 44 527 037


Хоби Центар (Мак Сок)

Ул. 15-ти Корпус б.б.
6000 Охрид
Телефон: +389 (0)46 255 120


Хем Колорес

Бул. Џон Кенеди бр. 25/6 локал 11
Чаир 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)71 731 374 


Колмак 

Бул.1-ви Мај 276
6000 Битола
Телефон: +389 (0)47 242 867


ДиТ 

Ул. Скопска 43
2300 Кочани
Телефон: +389 (0)70 213 896


Бахус 

Ул. Љубашка 12
1430 Кавадарци
Телефон: +389 (0) 75 578 276


Зодра 

с. Дабиле
2400 Струмица
Телефон: +389 (0)34 340 220


ФилтерПронајдете ја најблиската продавница за бои и лакови


На оваа страница ќе ја пронајдете вашата најблиска продавница каде можете да ги купите производите на Tikkurila.

Пронајдете ја најблиската продавница со внесување во полето над вашата адреса, и кликнете на пребарување или започнете нова потрага така што ќе кликнете на картата.