Argentum_20_02_jpeg

Обезбедува хигиена на површините

Производот содржи активно сребро како ефикасен агенс кој спречува развој на бактерии на обоените површини, заедно со добрата хигиена.

Отпорна на абење и абразија

Argentum 20 бојата е наменета за специфични опкружувања. Може да се чисти со детергенти и сретства за дезинфекција кои се користат во болници.

Лесна за употреба

Површината е сува на допир после 2 часа. повторно нанесување е можно после 4 часа. Можност за тонирање во светли нијанси