Информации за производите

Информациите за карактеристиките на производите и нивните подобности за различни примени се прикажани во табелата со податоци на производите, заедно со деталните упатства за безбедносно користење и заштита на животната средина.Производи по абецеден редослед

Технички податоци
Safety data sheet
Betolux Akva boja za beton 0.9L Betolux Akva - боја за подови
Технички податоци KTT
Harmony boja za enterijer 0.9L Harmony - Акрилна латекс боја
Технички податоци KTT
Joker boja za enterijer 0.9L Joker - Акрилна антиалергиска латекс боја
Технички податоци KTT
Kiva 30 Kiva - акрилен безбоен полумат лак
Технички податоци KTT
Liitu boja za table 0.9L Liitu - боја со ефект на школска табла
Технички податоци KTT
Otex adhezivni prajmer 1L Otex - адхезиски прајмер
Технички податоци KTT
Presto_LV_3L Presto LV - готова глет маса за влажни простории
Технички податоци KTT
Rostex Rostex Super Akva - Metal прајмер
Технички податоци KTT
Siro Himmea 9L Siro Mat - акрилна латекс боја
Технички податоци KTT
Supi Floor Oil Supi Lattiaöljy - Масло за подови
Технички податоци
Supi Bench Supi Laudesuoja - Заштита за дрвени клупи во сауни
Технички податоци KTT
Supi Oil Supi Sauna Wax - восок за заштита на сауни
Технички податоци KTT
Supi Saunapesu Supi Saunapesu - детергент за чистење на сауни
Технички податоци KTT
Supi Finish Supi Saunasuoja - завршна боја за сауни
Технички податоци KTT
Taika gold paint 1L Taika - боја со бисерен ефект
Технички податоци KTT
Taika Glow 0.9L Taika Glow - NOVELTY
Технички податоци
Tunto Hieno 2.7L Tunto Hieno - Фина завршна структура
Технички податоци KTT
Unica Akva 0.9L Unica Akva - Акрилен полусјаен емајл
Технички податоци KTT
Valtti Akvabase 0.9L Valtti Akvabase - воден импрегнант за дрво
Технички податоци KTT
Valtti Opaque 9 L Valtti Opaque - Акрилна покривна боја за дрво
Технички податоци KTT
Valtti wood oil akva Valtti Wood Oil Akva - Водено масло за дрво
Технички податоци KTT