Надворешни метални површини


Rostex

Rostex Super Akva - Metal прајмер - Антикорозивен прајмер

 

Производот содржи квалтитетен антикорозивен пигмент. Се користи за заштита: поцинковани, челични површини, рапави алуминиумски површини, површини од бакар, месинг и необработен челик ; посебна примена на производот е во основна заштита на метални кровови,  метални водоводни цевки, и други внатрешни и надворешни метални конструкции; висока механичка и хемиска отпорност. 


The paint is matt
The paint is water-borne Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
9
Unica Akva 0.9L

Unica Akva - Акрилен полусјаен емајл

 

За внатрешно и надворешно бојадисување на нови или веќе боени површини, дрвени лакирани површини и подлогирани метални површини. Идеален за одржување на индустриски обоени, лакирани површини, како и површини третирани со бои со транспарентен финиш.

The paint is semi-gloss
The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush Application conditions
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
9