Бои за плафони

Harmony boja za enterijer 0.9L
MED

Harmony - Акрилна латекс боја

 

Погодна за бојадисување на плафони и ѕидови во ентериери, бетон, цигли и дрвени површини. Погодна е за нови и веќе бојадисувани површини. Не е погоден за боење на врати или мебел.

The paint is full-matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
12
Joker boja za enterijer 0.9L
Ecolabel MED

Joker - Акрилна антиалергиска латекс боја

 

Joker е погоден за внатрешно боење на бетон, цигла, дрвени површини, како и за картонски гипсани плочи, плочи од иверка и дрвени плочи. Погодна за бојадисани и небојадисани површини. Не е погоден за боење на врати и мебел.


The paint is matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
12
Luja 20 polumat 0.9L
MED

Luja полумат 20

 

Се користи за боење на бетон , гипсени плочи, цигли, и дрвени плочи во ентериери. Погоден е за нови и веќе боени површини.

The paint is semi-matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
5
The coverage of the paint on smooth surfaces
8
Luja 40 polusjaj 0.9L
MED

Luja полусјај 40

 

Екстремно издржлива акрилна антифугицидна латекс боја за декорација на ѕидови и плафони во ентериер ( се препорачува кај влажни простории, кујни, бањи, ходници, и холови во рамки на деловни објекти и болници, и простории кои се изложени на константно миење и триење со детергенти и дезинфекциски средства. Погоден за нови и предходно боени површини.

The paint is semi-gloss
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
5
The coverage of the paint on smooth surfaces
8
Siro Himmea 9L

Siro Mat - акрилна латекс боја

 

Водоразредлива акрилна латекс боја за заштита на плафони во ентериер. Се користи за заштита на нови и претходно обоени плафонски површини од глет, бетон, малтер, цигли, градежни блокови, гипс картон плочи, и дрвени панел плочи.

The paint is full-matt
The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
5
The coverage of the paint on smooth surfaces
11

Лакови за плафони

Kiva 30
MED

Kiva - акрилен безбоен полумат лак

 

За употреба на внатрешни дрвени површини. Kiva лакот може да се  користи за заштита и лакирање на веќе обоени површини. Не е погоден за употреба на подови.


The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
8
The coverage of the paint on smooth surfaces
14


Boje za plafone

Akrostop_1L_1

Akrostop изолациона боја

 

Akrostop е погоден како за нови, така иза веќе боени површини од бетон, цигли, гипс, дрво, и може да се користи во во согласност со дадените упатства. Исто така е погоден за употреба и во простории каде е ризична појавата на мувла, дим и зголемен чад. Не е погоден за употреба врз железни и челични површини. Не спречува протекување на смола. Не го мешајте производот со други производи.

The paint is full-matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
6
The coverage of the paint on smooth surfaces
8
Luja univerzalni prajmer 0.9L

Luja универзален прајмер

 

За подлогирање и доработка на бетон, површини третирани со полнило, цигла, малтер, и дрвени панел плочи. Исто така има добра адхезија на површини боени со латекс  и алкидна боја како и на површини на кои се нанесени епоксидни и киселински катализирани бои. СДодржи антибактериски  агент кој ја штити површината на бојата.

The paint is full-matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
5
The coverage of the paint on smooth surfaces
10