Taika gold paint 1L
MED

Taika - боја со бисерен ефект

 

Се користи за декорација на ѕидни површини, дрвени површини и мебел, метални и бетонски површини во ентериер.

The paint is semi-gloss
The paint is suitable for interior walls The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
6
The coverage of the paint on smooth surfaces
8
Unica Akva 0.9L

Unica Akva - Акрилен полусјаен емајл

 

За внатрешно и надворешно бојадисување на нови или веќе боени површини, дрвени лакирани површини и подлогирани метални површини. Идеален за одржување на индустриски обоени, лакирани површини, како и површини третирани со бои со транспарентен финиш.

The paint is semi-gloss
The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush Application conditions
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
9