Лакови за врати

Kiva 30
MED

Kiva - акрилен безбоен полумат лак

 

За употреба на внатрешни дрвени површини. Kiva лакот може да се  користи за заштита и лакирање на веќе обоени површини. Не е погоден за употреба на подови.


The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for ceilings The paint is water-borne Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
8
The coverage of the paint on smooth surfaces
14

Бои за врати

Unica Akva 0.9L

Unica Akva - Акрилен полусјаен емајл

 

За внатрешно и надворешно бојадисување на нови или веќе боени површини, дрвени лакирани површини и подлогирани метални површини. Идеален за одржување на индустриски обоени, лакирани површини, како и површини третирани со бои со транспарентен финиш.

The paint is semi-gloss
The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush Application conditions
The coverage of the paint on rough surfaces
7
The coverage of the paint on smooth surfaces
9

Прајмер за врати

Otex adhezivni prajmer 1L
MED

Otex - адхезиски прајмер

 

Добра адхезија на површини кои бараат посебно подлогирање како што се стакло, плочки, стаклени влакна, PVC пластика, алуминиум, поцинкован лим и површини обложени со алкидни и каталитички бои. Содржи антикорозивни пигменти.


The paint is full-matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for exterior walls The paint is solvent-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
8
The coverage of the paint on smooth surfaces
10
Otex Akva

Otex Akva Adhesion Primer

 

Suitable for priming and undercoating both new and previously painted surfaces. Otex Akva adheres well on surfaces requiring special adhesion like glass, tiles, glass fibre, melamine, PVC-plastic, aluminium, zinc coated sheet metal and surfaces coated with alkyd and acid-curing paint. Suits also for wood, wood fibre board, chipboard and metal surfaces in dry interior premises. Not suitable for maintenance painting of surfaces painted with nitrocellulose lacquer.

The paint is matt
The paint is suitable for interior walls The paint is suitable for exterior walls The paint is water-borne Tool: roller Tool: spray Tool: brush
The coverage of the paint on rough surfaces
6
The coverage of the paint on smooth surfaces
8