Supi - програма за заштита и декорација на сауни и спа центри

VmustasaunaФинците се нација која обожува сауни.
И од таа причина креираа линија на производи за заштита и декорација на сауни, спа центри и парни бањи, како најдобри познавачи на барањата на ваков тип на простории. 

Одберете најдобро решение за вашите потреби од производниот програм на Tikkurila.


Идеална заштита за разни видови на дрво, производите се идеални за заштита на необработено дрво, термички обработено дрво и дрво претходно третирано со масла и слично. 

M1 категорија на производи

Supi сауна производите се во најдобрата емисиона класа во на производи во градежништвото,  M1.